MINI Guard rablásgátló
és lopásgátló


Gyakran feltett kérdések

Most 89.990Ft-tól megveheti bluetooth azonosítással a MINI Guard rablásgátlót.

Budapesten a Móricz Zsigmond körtértől egy percre. Míg megy egy kört az Allee bevásárlóközpontbanban, ami mellettünk van, beszereljuk a Mini Guard rablásgátlót az autójába.

Típustól függő kérdés, de mivel rejtve szereljük, és nem ismételjük magunkat, ezért minimum egy fél napot kell a beszerlésre szánni. (Minél egyedibb a beszerelés, annál kevésbé tudják hatástalanítani a tolvajok.)
Arra ügyeljen, hogy csakis időpontegyeztetést követően tudjuk önt fogadni.

20 mp elteltével a rablásgátló akusztikus jelzést ad, villogtatja az irányjelzőket és leállítja a gépkocsi motorját

Ha nem ismerik a PIN-kódot, akkor nem tudják ellopni az autót a saját kulcsával sem. Ha megszerzi a tolvaj az autó kulcsát és kinyitja az autót, mivel a PIN kódot nem ismeri, beindítja az autó motorját, ami a kód hiányában lefog állni és az autó elkezd dudálni.
A MINI Guard nagy előnye a versenytársakkal szemben, hogy az indító kulcs mellett nincs más eszköz (távirányító, elektronikus kulcs, transzponder) ,amivel a MINI Guard lopás és rablásgátlót ki lehet kapcsolni.

AUTÓJA SAJÁT KULCCSAL LOPHATATLAN!

Ha a telefont elvesztette vagy ellopták, ebben az esetben le tudja tiltani ezen eszköz azonosításra történő használatát.
A kódot követően a következő azonosítás kéréskor csak a PIN kód használható, a készülék nem fogadja el a kártyát vagy a bluetooth azonosítást (az azonosítás kártyával vagy telefonnal nem végezhető el)
A bluetooth azonosítás letiltásra kerül.

Lehetőség van egy speciális kód beírásával az ún. szervízmód beállítására, amikor nem kér a rendszer azonosítást. Ezt manuálisan kell majd egy másik speciális kóddal visszaállítani.

Erre az esetre van egy PUK-kód, mellyel meg lehet adni egy új PIN kódot.

Hívja a Mini Guard ügyfélszolgálati számát, és kérjen műszaki segítséget!

Igen, de csak az ajtókat figyeli. Igényelhető hozzá egy ultrahangos belső térfigyelő rendszer is, mely szintén aktiválni képes az autó kürtjét. Alapvetően a Mini Guard az autót védi és nem az autóban elhelyezett értékeket.

Az alapkészülék nem, de igényelhető hozzá egy kiegészítő emelésérzékelő modul.

A termékre 2 év garancia van, ami bővíthető. A garancia menüpontban olsvashat részletesen a garanciális feltételekről. Itt olvashat részletesen a Garanciális feltételekről.

Hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 06 30 933 23 73 telefonszámon.

Nem, soha egyetlen ilyen visszajelzés sem érkezett ügyfeleinktől.

A Mini Guard rablásgátló kikapcsolása csak az azonositásra szolgáló eszközökkel lehetséges (kártya, telefon) vagy a tasztatúrával. Nincs a slusszkulcs mellett távírányitó vagy elektrónikus szervizkulcs amivel a tolvaj azonnal ki tudja kapcsolnia a védelmi rendszert.

Mert 20 mp-et követően, ha nem történik meg az azonosítás, a MINI Guard rablásgtlóval felszerelt autó elkezd dudálni. A váltózárral felszerelt autóval csendben elég sokáig elpepecselhet. Anyagilag mindenképpen jobban jön ki, ha a Mini Guardot választja.

AUTÓJA SAJÁT KULCCSAL LOPHATATLAN!

MINI Guard lopás- és rablásgátló védelmi rendszer