MINI Guard lopásgátló


Autólopás elleni védelem,
mellyel autója saját kulccsal lophatatlan!

AUTÓVÉDELMI RENDSZEREK HIÁNYOSSÁGAI

Autólopások ellen a gyárilag beépített gépjárművédelmi rendszer nem sokat érnek. Mivel ezek a rendszerek minden autóba beépítésre kerülnek nagy darabszámban. Az elkövetői csoportok megszerzik a gyári dokumentációját a védelmi rendszernek és innentől fogva már nem okoz problémát a kiiktatása.

 • VÁLTÓZÁR
  • A vátlózár egy passzív védelmi eszköz. Nem véd megfelelően a gépkocsi tolvajok ellen. Nem szirénázik és nem küld riasztást. Egyszerűen az elkövetők kinyomott kuplunggal elvontatják, odébb toljak az autót egy nyugodtt helyre vagy trailer-re felhúzzák.
 • REJTETT KAPCSOLÓ
  • A helyzet ugyanaz mint a váltózárnál, hogy passzív. Könnyen kikereshető, kapcsolók véletlenszerű húzogatásával megtalálható és kikapcsolható. Vagy egyszerűen áthidalják az általa blokkolt eszközt az autóban.
 • RIASZTÓ
  • A risztókat a gépkocsi távirányítója kapcsolja ki-be. Ezért, ha az elkövetők megszerzik a gépkocsi kulcsát, megszerezték a védelmi eszköz kikapcsolásának kulcsát is. A gépkocsi kinyitásával kikapcsolták a riasztót is. Ez a helyzet, ha van a kulcs mellett egy eszköz, amivel a riasztót lehet kikapcsolni.
 • GPS
  • A GPS (global positioning system) önmagában egy helyzetmeghatározó rendszer. Nem védi meg a gépkocsit, ha nincs párosítva egy aktív védelmi rendszerrel, ami a GSM jel leárnyékolásával vagy blokkolásával is alkalmas megvédeni az autót. Nem távolról, SMS-sel leállítani a gépkocsit. Nagyon sokan úgy árulják ezeket GPS rendszereket, hogy önmagukban nem képesek megvédeni a gépkocsit az autótolvajoktól.

 

A MINI Guard és TOTAL Guard rendszerekhez nincs az autó kulcsa mellet egy kulcs vagy távirányító, amivel a védelmi rendszert lehet kikapcsolni. A kikapcsolásra csak a négy számjegyű PIN kód ismeretében van lehetőség a kódpadon. Így, ha az autótolvajok meg is szerzik a gépkocsi kulcsát, akkor is védi az autót lopás ellen a MINI Guard védelmi eszköz.

Azért lehet aktív védelemnek nevezni a MINI Guard termékcsaládot, mert a gépkocsi kinyitását követően 20 másodperc múlva, ha nincs azonosítás, megszólal a kürt és leáll az autó.

A TOTAL Guard a GPS jeleket pozíciómeghatározásara használja. Van lehetőség távolról SMS-sel blokkolni a gépkocsi motorját, de ha nincs GSM jel a védelmi rendszer önmagában is képes megvédeni a gépkocsit az autólopás ellen.

Blogbejegyzések között olvashat, melyik védelem a jó védelam címmel, egy írást a megfelelő védelem kiválsztásához.

Tisztában vagyunk a MINI Guard rablásgátló rendszer kiváló minnőségével, ezért a nálunk beszereltetett MINI Guard lopásgátló rendszerre az alábbi garanciális feltételeket vállaljuk