MINI Guard lopásvédelem


Autólopás elleni védelem,
mellyel autója saját kulccsal lophatatlan!

Nagyobb biztonságot nyújtanak a rablásgátlók.

 

Gépkocsinak egyre nagyobb értéket képviselnek mostanában. Drága autókat egyre többen vásárolunk, de keveseknek adatik meg a lehetőség, hogy éjszakára garázsban vagy zárt helyen tárolják féltett autóikat. Ezért nincs más választásunk, mint a leghatékonyabb MINI Guard és TOTAL Guard védelmi rendszert beszereltetni az autónkba, ami képes akadályozni az autólopást.

A jól ismert, bevált és a biztosítók által is kedvelt hagyományos riasztó rendszereket már nem érdemes az autókba szereltetni. Az autótolvajok technikái egyre fejlettebbek, így bonyolultabbak is. Ezért intelligensebb és nagyobb tudású védelmi rendszereket kell beszereltetni a gépkocsikba az autólopás megakadályozására.

Ma már egyre nagyobb probléma a katalizátor lopás, amivel akár egymillió forint kárt tudnak okozni a katalizátor tolvajok. A katalizátort az autó megemeléséven kevesebb mint egy perc alatt vágjáki az autó alol.

Leghatékonyabb védelmi rendszer a MINI Guard lopásgátló kódpaddal, illetve ezen eszköz kiegészítve GPS rendszerrel, ami SMS riasztást küld és távolról SMS-sel le lehet állítani az autót. A GPS alapú rablásgátlóknál, ha blokkolják a GSM vagy GPS jeleket, a gépkocsi lopás esetén helyben riaszt, megszólal a kürt, küld egy SMS riasztást és a rendszer leállítja a gépkocsi motorját is. Erre mindenki válasza, hogy drága a GPS rendszer havidíja. NEM, a TOAL Guard GPS lopásgátló rendszer, ami havidíj mentes.

A MINI Guard és TOTAL Guard lopásgátló és rablásgátló rendszerünk a leghatékonyabb védelmet képes nyújtani működésével és a szakszerű beszerelésével. Az általunk forgalmazott autó lopásgátló a gépkocsi digitális rendszerére (CAN BUS) csatlakozik a tökéletes működés érdekében. Minden rendszerünkben található egy riasztó egység is, ami a nyílászárókat figyeli. Rendszereink kiegészíthető ultrahangos belsőtér-védelemmel és emelés érzékelővel, így a nagyobb biztonság élérése érdekében.

Az általunk forgalmazott rablásgátlók nagy előnye, hogy a gépkocsiban található digitális rendszer olvasásával az autó megbontása a beszereléskor minimálisra csökkenthető.

Az azonosítást a telefon bluetooth kódja végzi el, így a lopásgátló azonosítás kérésével nem kell foglalkozni. Ha a telefon lemerült vagy nincs nálunk, akkor a gépkocsiban elhelyezett kódpadon lehet az azonosítást elvégezni egy négy számjegyűPIN kóddal.

A leghatékonyabb lopás és rablásgátló rendszerek mellett is szükséges a használó részéről a gondos odafigyelés.

Jobb, mint a váltózár!

20 mp-et követően, ha nem történik meg az azonosítás, a MINI Guard rablásgtlóval felszerelt autó elkezd dudálni. A váltózárral felszerelt autó nem riaszt, dudál. Az autó tolvaj csendben tud dolgozni, hogy kiiktassa a váltózárat. Anyagilag mindenképpen jobban jár, ha a Mini Guard lopásgtlót választja.