MINI Guard kártyás rablásgátló


Autólopás elleni védelem,
mellyel autója saját kulccsal lophatatlan!

mini guard rablásgátló

MINI GUARD BLUETOOTH LOPÁS- ÉS RABLÁSGÁTLÓ

Lopásgátló autóba beszerelve most: 104 990 Ft


A jelenleg forgalomban lévő rádió-távirányítós autóriasztók nem nevezhető biztonságos megoldásnak autók védelmére. Ezek a risztók különböző módszerekkel kiiktathatók és az indító kulcssal kikapcsolhatók.
Ezért fejlesztettük ki a MINI Guard lopás- és rablásgátló rendszerünket, melynek kikapcsolása csak a beépített tasztatúrán beírt kóddal lehetséges. Így az indítókulcs ellopása, elvesztése estén is az autó biztonságban van. Nincs semmilyen távirányító, transponder vagy egyéb a kikapcsolásra szolgáló eszköz az indító kulcs mellett.

mini guard rablásgátló

MINI Guard és a TOTAL Gurad használati leírása telefon is elérhető

A MINI Guard lopás- és rablásgátló be- ki kapcsolása:
Minden nyitást követően az autóba épített kódpadon (tasztatúrán) történik az azonosítás. Nyitást követően aMINI Guard lopás- és rablásgátló csipogással jelzi a kód beírás szükségességét. 20 másodperc áll rendelkezésre, hogy a rendszer megkapja a kódot. Azonosítás elmaradása esetén elkezd dudálni a gépkocsi és a rendszer leállítja az autó motorját. A MINI Guard rendszer élesítése az autó bezárásával a gyári távvezérlőjével történik.

Riasztó
A MINI Guard lopás- és rablásgátló rendszer tartalmaz egy alap riasztó egységet. Az autó ajtajának, csomagtartójának vagy motorháztetőjének illetéktelen kinyitásakor riaszt. A riasztó kiegészíthető belsőtér védelemmel és emelés érzékelővel, amit nem tartalmaz az egység.

Kódpad:
A kódpad (tasztatúra) billentyűzete világít, hogy este is lehessen látni a számokat. Háromszori rossz kód beírása esetén a rendszer egy percre letiltja a tasztatúrát, így akadályozza meg a próbálkozásos kódbeírással történő autó lopást.

A kódok:
A rendszerhez két kód tartozik, egy négyszájegyű PIN kód és egy hatszámjegyű PUK kód.

Bluetooth azonosítás:
A készülékhez tartozó legmodernebb kényelmi eszköz. A mobiltelefon segítségével nem kell beírni a kódpadon a kódot. Az azonosítást a mobiltelefon végzi el. A mobiltelefon a bluetooth rendszeren keresztül kommunikál a rablásgtlóval. A készüléknek 4db mobiltelefon tanítható meg.

PIN kód:
Egy négy számjegyű kód, ami az azonosításra szolgál. A PIN kód bármikor megváltoztatható.

PUK kód:
A készülékhez tartozó hat számjegyű biztonsági kód. A PUK kóddal lehet a PIN kódot visszaállítani , ha elfelejtette a PIN kódot. A PUK kódot is kódpadon kell beírni.
Fontos, hogy elérhető helyen legyen a PUK kód! Ha nem ismeri az azonosító kódot, akkor csak a PUK kóddal lehet a rendszert kikapcsolni. Biztonsági kód hiányában nem lehet kikapcsolni a rendszert!

Riasztási hang:
Gyakran felmerülő probléma, hogy az utcában sokszor megszólal egy autóriasztója. Általában, az összes autóriasztó egyformán riaszt, ezért a tulajdonos se tudja megkülönböztetni mikor riaszt az autója. A MINI Guard lopás- és rablásgátló risztáskor küld egy SMS-t és az autó kürtjét szólaltatja meg riasztáskor a fent említett probléma kiküszöbölésére, másik ok, hogy a gyári kürt sokkal hangosabb, mint egy sziréna. A tolvaj szempontjából ez kockázatnövelő tényező.

Rablásgátlás:
A MINI Guard lopás- és rablásgátló minden olyan helyzetet követően azonosítást kér, amikor a vezető személye új vagy kicserélődhetett. A kódkérés a vezető oldali ajtó járó motor melletti becsukását követően kezdődik el.

Rablásakadályozás:
Ha beszállás után az azonosítás megtörtént, vagy a motort leállítja, de a motor nem indítja húsz másodpercen belül el, az indításkor a védelmi rendszer azonosítást kér. Így nem áll fent a veszélye, ha elfelejti bezárni az autót, hogy az autó védelem nélkül marad.

Szervizmód:
Ha az autót szervizbe viszi tegye a védelmi rendszert szervizüzemmódba. A szervizüzemmód olyan mintha a rendszer benne se lenne az autóban. A rendszer nem élesedik, nem kér azonosítást a használótól. A szervizmódot az azonosító kóddal lehet be- és kikapcsolni a kódpadon.

Mit tegyek, ha használt autót vásárlok MINI Guard lopás- és rablásgátló rendszerrel?
Amennyiben olyan autót vásárolt amiben már van MINI Guard lopás- és rablásgátló rendszer, ellenőrizze, hogy a PIN és PUK kódot valamint a kódkártyákat megkapta-e. Ha megvannak akkor egyszerűen megtudja változtatni a kódokat. Ha nem kapott kódot az autóhoz haladéktalanul keresse fel szervizünket, hogy a kódokat megváltoztassuk.

Jobb, mint a váltózár!

20 mp-et követően, ha nem történik meg az azonosítás, a MINI Guard rablásgtlóval felszerelt autó elkezd dudálni. A váltózárral felszerelt autó nem riaszt, dudál. Az autó tolvaj csendben tud dolgozni, hogy kiiktassa a váltózárat. Anyagilag mindenképpen jobban jár, ha a Mini Guard lopásgtlót választja.