mini guard rablásgátló

MINI Guard kártyás lopás- és rablásgátló


A jelenleg forgalomban lévő rádió-távirányítós autóriasztók nem nevezhető biztonságos megoldásnak autók védelmére. Ezek a risztók különböző módszerekkel kiiktathatók és az indító kulcssal kikapcsolhatók.
Ezért fejlesztettük ki a MINI Guard lopás- és rablásgátló rendszerünket, melynek kikapcsolása csak a beépített tasztatúrán beírt kóddal lehetséges. Így az indítókulcs ellopása, elvesztése estén is az autó biztonságban van. Nincs semmilyen távirányító, transponder vagy egyéb a kikapcsolásra szolgáló eszköz az indító kulcs mellett.

A MINI Guard lopás- és rablásgátló be- ki kapcsolása:
Minden nyitást követően az autóba épített kódpadon (tasztatúrán) történik az azonosítás. Nyitást követően aMINI Guard lopás- és rablásgátló csipogással jelzi a kód beírás szükségességét. 20 másodperc áll rendelkezésre, hogy a rendszer megkapja a kódot. Azonosítás elmaradása esetén elkezd dudálni a gépkocsi és a rendszer leállítja az autó motorját. A MINI Guard rendszer élesítése az autó bezárásával a gyári távvezérlőjével történik.

Riasztó
A MINI Guard lopás- és rablásgátló rendszer tartalmaz egy alap riasztó egységet. Az autó ajtajának, csomagtartójának vagy motorháztetőjének illetéktelen kinyitásakor riaszt. A riasztó kiegészíthető belsőtér védelemmel és emelés érzékelővel, amit nem tartalmaz az egység.

Kódpad:
A kódpad (tasztatúra) billentyűzete világít, hogy este is lehessen látni a számokat. Háromszori rossz kód beírása esetén a rendszer egy percre letiltja a tasztatúrát, így akadályozza meg a próbálkozásos kódbeírással történő autó lopást.

A kód:


A rendszerhez két kód tartozik, egy négyszájegyű PIN kód és egy hatszámjegyű PUK kód. Az autóba beépített kódpadon a kódot bármikor meg lehet változtatni.

Kódkártya (azonosítókártya):
A készülékhez tartozó kényelmi eszköz. A kódkártya segítségével nem kell beírni a kódpadon a kódot, az azonosítást a kódkártya végzi el. A kódkártya egy rádió kommunikációs kártya, így zsebből, táskából is elvégzi az azonosítást. A készülékhez 2db kódkártya tartozik.

PUK kód:
A készülékhez tartozó hat számjegyű biztonsági kód. A PUK kóddal lehet az azonosítást elvégezni, ha nem ismeri PIN kódot. A PUK kód is bármikor megváltoztatható kódpadon keresztül.
Fontos, hogy elérhető helyen legyen a PUK kód! Ha nem ismeri az azonosító kódot, akkor csak a PUK kóddal lehet a rendszert kikapcsolni. Biztonsági kód hiányában nem lehet kikapcsolni a rendszert!

Riasztási hang:
Gyakran felmerülő probléma, hogy az utcában sokszor megszólal egy autóriasztója. Általában, az összes autóriasztó egyformán riaszt, ezért a tulajdonos se tudja megkülönböztetni mikor riaszt az autója. A MINI Guard lopás- és rablásgátló risztáskor küld egy SMS-t és az autó kürtjét szólaltatja meg riasztáskor a fent említett probléma kiküszöbölésére, másik ok, hogy a gyári kürt sokkal hangosabb, mint egy sziréna. A tolvaj szempontjából ez kockázatnövelő tényező.

Rablásgátlás:
A MINI Guard lopás- és rablásgátló minden olyan helyzetet követően azonosítást kér, amikor a vezető személye új vagy kicserélődhetett. A kódkérés a vezető oldali ajtó járó motor melletti becsukását követően kezdődik el.

Rablásakadályozás:
Ha beszállás után az azonosítás megtörtént, vagy a motort leállítja, de a motor nem indítja húsz másodpercen belül el, az indításkor a védelmi rendszer azonosítást kér. Így nem áll fent a veszélye, ha elfelejti bezárni az autót, hogy az autó védelem nélkül marad.

Szervizmód:
Ha az autót szervizbe viszi tegye a védelmi rendszert szervizüzemmódba. A szervizüzemmód olyan mintha a rendszer benne se lenne az autóban. A rendszer nem élesedik, nem kér azonosítást a használótól. A szervizmódot az azonosító kóddal lehet be- és kikapcsolni a kódpadon.

Mit tegyek, ha használt autót vásárlok MINI Guard lopás- és rablásgátló rendszerrel?
Amennyiben olyan autót vásárolt amiben már van MINI Guard lopás- és rablásgátló rendszer, ellenőrizze, hogy a PIN és PUK kódot valamint a kódkártyákat megkapta-e. Ha megvannak akkor egyszerűen megtudja változtatni a kódokat. Ha nem kapott kódot az autóhoz haladéktalanul keresse fel szervizünket, hogy a kódokat megváltoztassuk.

Miért jobb, mint a váltózár?

Mert 20 mp-et követően, ha nem történik meg az azonosítás, a MINI Guard rablásgtlóval felszerelt autó elkezd dudálni. A váltózárral felszerelt autóval csendben elég sokáig elpepecselhet. Anyagilag mindenképpen jobban jön ki, ha a Mini Guardot választja.

AUTÓJA SAJÁT KULCCSAL LOPHATATLAN!

MINI Guard kártyás lopás- és rablásgátló védelmi rendszer

79990.-

Kapcsolat


Kérje ajánlatunkat és Mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!
Iroda:
DCA System Kft. | 1124 Budapest, Pagony utca 6.
iroda@dcasystem.hu
Keressen minket bizalommal, akár tanácsadásra van szüksége.
Hívjon minket! +36 30 933 23 73